Hieman taustatietoa minun ja Hänen suhteesta. Olemme seurustelleet yli 3½ vuotta. Saman katon alle muutettiin asumaan kesän 2007 alkupuolella. Olimme tunteneet toisemme noin kahden kuukauden ajan ennen kuin tapasimme. Menin Hänen luo yökylään. Seksielämämme alkoi samana päivänä kuin näimme ekaa kertaa elämässämme kasvotusten. Harmittaa, että hyppäsimme sänkyyn nuinkin äkkiä...

Olimme molemmat kokemattomia ja neitsyitä. Minulla oli ollut ennestään pari poikaystävää ja hipelöintikokemuksia. Olin hänen ensimmäinen tyttöystävänsä, hän koki kanssani ensisuudelman, joka oli by the way varmasti maailman onnistunein ensisuudelma! Hävettää ajatellakin omaa ihan ensimmäistä suudelmaa joskus 13-vuotiaana... Kummiskin. Päivän aikana tutustuimme toisiimme paremmin, juttelimme, suudeltiin lisää, katseltiin ujosti toisiamme silmiin ja oltiin erittäin rakastuneita. Illan päätteeksi menimme nukkumaan samaan sänkyyn (anopin sänkyy, köhköh..). Juttelimme hieman, suutelimme, hyväilimme. Hän ehdotteli, että ottaisimme vaatteet pois. En uskaltanut. Hän alkoi itkeä(?). Lohduttelin Häntä ja ihmettelin, mikä Hänelle tuli. Lopulta harrastimme "seksiä". Ei sitä oikein seksiksi voi sanoa. Hän hieroi alapäätäni, minä yritin hyväillä Häntä. Minä, joka ei ollut koskaan ennen sitä koskenutkaan penikseen. Hän opasti. Harrastimme seksiä takaapäin, mikä taisi olla maailman pahin virhe. Emme pysyneet rytmissä ja koko homma meni muutenkin plörinäksi ja kestikin vain noin viisi minuuttia, jonka jälkeen totesimme, ettei hommasta tule yhtään mitään. Siis seksihommasta. Seuraavana aamuna harrastimme sitten ihan oikeaa seksiä. Muistaakseni olin hänen päällään. Eihän se akti kauaa kestänyt, mutta paremmin onnistui kuin ensimmäisellä kerralla.

Jälkikäteen olen harmitellun Hänelle, että aloitimme sänkypuuhat jo nuinkin aikaisessa vaiheessa. Tunsin itseni painostetuksi ja Hän onkin pyydellyt monet kerrat sitä anteeksi. Olen myös kysynyt, miksi Hän alkoi itkeä, kun en ensin meinannut suostua. Hän ei ole maailman komein mies, ei sellainen mies, jonka perässä naiset juoksevat. Hänellä oli myös huono itsetunto. Hän on mielestäni söpö, komeaksikin voi nyt kehua, kun Hän on miehistynyt. Ehkä Hän pelkäsi sitä, ettei tule koskaan saamaan keltään, jos ei sitä tilaisuutta olisi käyttänyt hyväksi. En tiedä. Olisi mielenkiintoista tietää, millainen suhteemme olisi, jos olisimme aloittaneet sänkypuuhamme myöhemmin.

Elimme kaukosuhteessa ensimmäiset kaksi vuotta. Harrastimme seksiä aina kun näimme ja aina kun meillä oli tylsää. Olimme kotonani suljettujen ovien takana ja harrastimme seksiä. Huomasin, että olimme aika samanlaisia seksin suhteen. Molemmilla samanlaiset fantasiat, unelmat ja halut. Halusimme koko ajan. Seksi ei ollut kuitenkaan kovin antoisaa, koska en pystynyt keskittymään täysillä hommailuun, jos kotona oli samaan aikaan muita paikalla. Piti nussia hiirenhiljaa, ettei kukaan vain kuule. Nykyään SE on sitten paljon, paljon antoisampaa!