Tiuku toivotti: " Munarikasta pääsiäistä sinulle! ;)" Toivottavasti siitä tuleekin munarikas! Menkkojen pitäisi loppua ihan just. Menee hermot menkkojen kans: ei seksiä ja hormonit hyrrää siihen malliin, että Hänen aivonsa poksahtavat ihan varmasti kohta minun kiukkuiluun. Minullakin menee hermot tähän kiukkuiluun. Ensin tulee hirveä kiukunpuuska ja sitten ärsyttää, kun kiukututtaa. Huoh, on tämä naisena olo niin hankalaa.

Nyt, kun ei seksirintamalla ole oikein mitään tapahtunut, niin voisin kertoa hieman avoliiton kommelluksista. Hän ei ole mitenkään hyvä tekemään ruokaa. Kukaan ei ole Häntä opettanut eikä Hän uskalla yksin mitään alkaa tekemään. Hän ei osaa päättää, mitä syödään, mitä kauhaa käytetään minkäkin sopan hämmentämiseen eikä Hän osaa tehdä kahta asiaa yhtä aikaa. Jos pitäisi keittää makarooneja ja hämmentää jauhelihaa samalla, niin jompikumpi kattila siinä unohtuisi. Ja kaiken lisäksi keittiö on Hänen kokkailujensa jälkeen ihan mullinmallin: jokainen purnukka on etsitty kaapeista pöydälle, kaapit ovat sepposen selällään (huono tapa: aina kun Hän menee aukomaan kaappeja niin ne kans jäävät auki), ruuantähteitä on lattialla, seinillä ja liedellä, jääkaappi saattaa olla auki, roskat ovat pöydillä eikä roskakorissa. Toisaalta, minäkin saatan olla yksi mahdollinen syy siihen, miksei Hän uskalla alkaa ruokaa tekemään: minä yleensä vahdin, mitä Hän tekee ja jos Hän tekee mielestäni jotain väärää, niin sanon toki siitä. Neuvoja kyllä saa antaa, mutta ei sellaisia neuvoja, jotka Hän itse älyäisi tehdä.

Tänään Hän sitten uskaltautui tekemään ruokaa (Chili Con Carnea), koska ei halunnut tiskata: minä siis tiskasin ja Hän kokkasi. Ensin Hän alkoi keittää jasmiiniriisiä: 4dl kylmää vettä ja 3dl riisejä sekaan. Seuraava kommentti tuli Häneltä: "Oliskohan tää vesi pitäny keittää, ennen ku laitan riisit tähän...?" Todellakin! Hän päätti sitten kiehauttaa veden riisien kans. Riisienkeittotohinassa Hän unohti jauhelihat, josta minun piti huomauttaa. Opastin Häntä pilkkomaan sipulia jauhelihan joukkoon: Hän pilkkoi kerran sipulia, hämmensi sitten jauhelihaa, jottei lihat kärventyisi, pilkkoi kerran taas sipulia, hämmensi jauhelihaa jne. Hidasta hommaa. Mutta ihan hyväähän tuosta ruuasta tuli. Riisi kyllä muistutti enemmänkin riisipuuroa, mutta maistui siltä miltä pitikin. Jauhelihapapujuttu oli todella maukasta! Johtui varmaan siitä, että Hän käyttää kokkailuissaan suolaa, minä en juurikaan käytä.