Hän on nukkunut koko illan: kolme tuntia. Kiikutin Hänelle seitsemän aikaan kahvit ja jälkiruuat viereen ja siinä ne ovat edelleen koskemattomana. Mahtaa olla hyvää sitten, kun Hän suostuu heräämään. Saapahan nukkua melkein kellon ympäri, kun herätys on viiden aikaan.

Sängyssä ei ole paljoa viime aikana tapahtunut, nukkumista lähinnä. Molemmilla kyllä himottaisi. Hän eilen jo kyseli, miksei me voitaisi harrastaa seksiä menkkojenkin aikaan. Ei voida, piste. Ajatuskin siitä saa halut katoamaan. Vaikka seksi tekisi kyllä kutaa.. Pääkipukin häviäisi, ainakin luulen niin, yleensä on hävinnyt.

Olen miettinyt erästä asiaa jo pitkään. Kuinkahan kauan/pitkään Hänen peniksensä jaksaa vielä seisoa? Meinaan, kun se seisoo melkein koko ajan. No, ei nyt melkein koko aikaa, mutta paljon. Se alkaa seisoa halauksesta, pienestä suukosta, läheisyydestä, usein se on seisokissa, kun olemme sängyllä vierekkäin ilman minkäänlaista eroottislatautunutta tunnelmaa, vaikka kinastellessa. Ruokakaupassakin. Onko penikset yleensäkin noin ahkeria seisoskelijoita? Miten ihmeessä riidellessäkin voi alkaa teltta heilumaan? Onkohan Hänen mielestään riitatilanteissa jotain eroottista? Ihmeellisiä nuo miehen elimet. Ei ainakaan ole ongelmia sänkypuuhissa. ;)

Toivottavasti pääsisin kohtapuolin kertomaan, mitä vällyjen välissä tapahtuu.