Kyllä tästä pääsiäisestä tuli sittenkin munarikas, vaikka ehdinkin jo manailla sen tyhmän riidan takia. Riidat on kuitenkin jo takanapäin ja menkatkin hiipuivat perjantaina. Kävimme perjantaina Hänen ja Hänen parin kaverin kanssa baareilemassa. En juonut itseäni kaatokänniin (ei ole tapana), pieneen minimaaliseen hiprakkaan vain. Hän ei taas juonut ollenkaan, koska on absolutisti, siis ei käytä minkäänlaisia päihteitä, mikä on tietenkin todella iso plussa! Tulimme yöllä kotiin joskus kolmen aikoihin. Rakastelimme. Pakko on kuitenkin todeta, ettei baari-illan jälkeinen seksi ole ollut oikeen koskaan mitenkään onnistunutta. Siis minun kohdallani ainakaan. Ehkä se pieni hiprakka vaikuttaa asiaan. Seksi ei ollut siis mitenkään mieltähivelevää, mutta saipahan ainakin päästellä höyryjä.

Lauantaiaamuna harrastimme sitten aamuseksiä, joka olikin monin verroin makoisampaa kuin yöllinen sekstailu. Harrastimme seksiä myös iltapäivällä - sohvapuuhia takaapäin. Emme ole pitkään aikaan sekstailleet alusta loppuun takaapäin, ja pitkästä aikaa se tuntui aivan järisyttävän mahtavalta! Eilisen puuhat jäivät nuihin kahteen kertaan. Kävimme myös eilen baarissa. Oli oikeastaan aika tylsä ilta ja loppuikin melko lyhyeen, koska leuat meinasivat revetä jo puoliltaöin siitä haukottelun määrästä. Toisaalta oli myös huvittava ja hieman nolo ilta. Hänen kaksi miespuolista kaveriaan oli metsästämässä naisseuraa eli suomeksi panoseuraa. Oletteko koskaan nähneet baarissa niitä epätoivoisia pillun perässä juoksevia miehiä? Sellaiset miehet ovat oikeastaan huvittavia raukkoja, mutta jos sellaisia miehiä löytyy ihan lähipiiristä... niin ette arvaakkaan kuinka noloa oli katsella heitä! He kiersivät baarin monta kertaa ympäri. He kävivät tanssilattialla "tanssimassa" eli vääntelivät käsiään ihmeasentoihin ja heiluttelivat jalkojaan joka suuntaan, ja samalla yrittivät omalla tanssitaidollaan hurmata hemaisevia, ja hieman epätoivoisia, naisia. No, sellainen tanssityyli ei olisi moneen naiseen uponnut.

Hän heitti minut kotiin ennen kolmea, yritin saada Hänet sisälle asti rakastelemaan, mutta ei niin ei. Aamulla Hän kertoi parhaimmat palat kahden kaveruksen naisenmetästyksestä, koska en ollut näkemässä loppuyön tapahtumia. Kaverukset olivat käyneet kiertämässä kaikki taksijonot kahteen kertaan, olivat käyneet jokaisen baarin edessä vilkuilemassa hyviä vaihtoehtoja. Toinen kaveruksista olikin sitten löytänyt hyvän ehdokkaan yhden baarin edestä ja napannut hänet kyytiin. Nainen oli pienen keskustelun jälkeen osoittautunutkin kaverin serkuksi. Olivat kuulemma heränneet tänään samasta sängystä vierekkäin. En sitten tiedä, kuinka pitkälle serkukset olivat menneet. Säälittävää sanoisinko.

Tänään olemme rakastelleet kaksi kertaa. Ensimmäinen sessio oli taas jo heti aamusta. En oikein muista siitä sessiosta mitään. Taisipa vain olla ihan normaalia seksiä. Iltapäivällä rakastelimme toisen kerran. Menin sängylle, koska iski halipula. Hän oli koneella eikä mitenkään ensin reagoinut sängylle menoani. Odottelin Häntä ja samalla kiemurtelin ajatellessani seksiä. Vähensin vaatteitani ja silloin Hänkin kömpi viereeni. Suutelimme, hyväilimme ja rakastelimme. Emme monestikaan suutele seksin (varsinkaan aamuseksin) aikana. Nyt kuitenkin suutelimme toisiamme koko ajan. Jotenkin suutelu tuo seksiin enemmän kiihkoa ja halua. Tekee koko ajan enemmän mieli toista.

Luulempa, ettei tämän pääsiäisen munat loppuneet vielä noihin viiteen kertaan. Kyllä minä vielä tänään munaa saan ;)