Hieman tietoa meidän ehkäisykeinoistamme. Käytimme kortsua ehkäisykeinona ensimmäiset n. 3 vuotta. En halunnut pillereitä erinäisistä syistä. Hän olisi tietenkin halunnut vaihtaa epähaluttavat kortsut paljon näppärämpiin pillereihin, mutta en suostunut. Vasta syksyllä rohkaistuin käymään e-polilla. Nyt olen popsinut niitä puoli vuotta. Olen monesti miettinyt, että kuinkahan paljon olemme käyttäneet rahaa kortsuihin. Ja kuinkahan monta kortsua olemme elämämme aikana käyttäneet. Aika huimia lukemia varmaankin saadaan. Olen myös monesti miettinyt sitä, miksen aikaisemmin pillereitä hommannut. Ehkä yksi suuri syy oli gynepelko, koska en ollut ennen syksyä käynyt kertaakaan gynellä. Hirvitti levittää jalat tuntemattomalle ihmiselle, mutta periaatteessa, sehän on gynen arkipäivää. Minua hirvitti myös eri keskustelupalstoilta luetut kauhukuvat pillereistä: painonnousu, veritulpat, haluttomuus, alapään kuivuminen jne. Voisinkin nyt kertoa vähän omia kokemuksia näiltä kuudelta pillerikuukaudelta.

Hyvät puolet:
- Ei tarvitse enää räplätä kortsun kanssa. En nähnyt mitään eroottista kortsun "pukemisessa". Esileikin ja aktin välissä oli vain inhottava pukemistauko, jona aikana halutkin saattoivat kadota tipotiehen.
- Kun on pillerit aloittanut ja käyttää niitä ohjeiden mukaisesti, voi harrastaa seksiä mielin määrin vaikka koko päivän ja milloin huvittaa! Jos halut pääsivät yllättämään kortsujen aikaan, eikä kortsuja ollut kuin parin kilometrin päässä kaupanhyllyllä, niin voihan vietävä! Nyt ei tarvitse huolehtia siitä, ettei ehkäisy olisi kunnossa. Aina vain kello viisi pilleri poskeen. Helppoa, kunhan sen pillerin vain muistaa ottaa.!
- Tissit on kasvaneet! *tuulettaa* Ei ne nyt ole kasvaneett edes kuppikoolla, mutta turvonneet ovat ainakin. Huomaa, että nykyisin on rintsikoissa enemmän täytettä kuin puoli vuotta sitten.
- "Kuukautiset" ovat säännöllisiä ja kestävät lyhyemmän aikaa. Eihän ne oikeat menkat ole, vaan tekomenkat. Ne tulee aina lauantaina, yleensä yöllä alkavat. Ennen pillereitä menkat saattoivat olla 2-3viikkoa myöhässä eivätkä ne alkaneet koskaan samaan aikaan kuin edellisenä kuukautena. Se oli rasittavaa: piti koko ajan olla varuillaan! Jouduin epäsäännöllisten menkkojen takia tekemään kaksi aivan turhaa raskaustestiäkin, vaikka kortsut eivät olleet pamahtaneet rikki eikä muutakaan vahinkoa ollut tapahtunut. Ennen menkat kestivät seitsemän päivää. Nyt ne kestävät 3-4 päivää.
- Ihoni on parantunut.

Huonot puolet:
- Paino on noussut. Tämä ei tietenkään ole pelkästään pillereiden vika. Pillereiden takia varmaankin ruokahalu noussut ja olen syönyt kuin porsas. Koko ajan himottaisi karkkia ja ruokaa.
- Verenpaine on noussut huimiin lukemiin. Ennen pillereiden aloittamista se oli ihan normaali. Verenpaineennousun huomaan oikeastaan parhaiten illalla (tai en tiedä onko tämä oire verenpaineen noususta vai mistä). Yleensä, kun olen menossa nukkumaan sydämeni alkaa käydä ylikierroksilla. Makaan siis jo sängyllä ja yritän rauhoittua. Sydän yrittää puskea kurkusta ulos, kauhean ahdistava olo. Myös pää on ollut kauhean kipeä useasti.
- Yhtenä huonona puolena pidän sitä, että Hän voi tulla nyt sisälleni. Kortsu oli siinä mielessä hyvä, kun Hän tuli siististi pussiin. Kortsu solmulle, spermat sisällä ja koko höskä roskiin. Siistiä. Nyt minä jään seksin jälkeen valuttelemaan itseäni puhtaaksi, kun Hän saa jäädä rauhassa sängylle makoilemaan raukeana. En minä viitsi sotkea lakanoitakaan. Ja sitten se sillinhaju, joka jää spermasta. En useinkaan jaksa seksin jälkeen käydä suihkussa puhdistautumassa, eikä tässä talossa ole alapääsuihkuakaan. Tai vaikka käynkin puhdistautumassa, niin kyllä sinne aina jää jotain spermanjämiä ja -hajuja. Yöks!

Ehkäpä tuo riittää ehkäisystä.
Tämän päivän saldo on muuten yksi kerta. Harrastimme seksiä seitsemän aikaan illalla. Ei minua kyllä kovin haluttanut, mutta oli pakko heltyä, ja onneksi hellyin! Mitä ihanaa seksiä pitkästä aikaa! Sänkypuuhien jälkeen minä menin valuttamaan itseäni vessaan. Parin minuutin päästä kuulin vaimeaa kuorsausta sängystä. Taisi olla Hänelle rankka työ takana ;) Sängyssä Hän vieläkin kuorsaa. Antaa raukan nukkua, aamulla Hänellä on aikainen herätys töihin. Minäkin taidan kohta suuntautua petiä kohti.

Niin. Eilen muuten harrastin masturbaatiota itse matoherran kanssa. Sain muistaakseni neljä kertaa. On se vain ihmeellinen vekotin tuo matoherra. Suosittelen kaikille naisille! Siis kaalimatoa. Pitäisi ottaa se joskus mukaan seksiin, mutta se on kylläkin aika iso ja hupaisan näköinen. Pitäisi ostaa joku pienempi suristin.