Hemmetin pillerit ja sivuvaikutukset! Tänään huomasin tiputteluvuotoa. Ärrrr. Ei tuommosta sivuvaikutusta kyllä ollut, kun pillerit aloitin ekaa kertaa silloin syksyllä. Ei todellakaan olisi pitänyt pitää sitä kuukauden taukoa.

Kävimme tänään isosiskon kanssa ostamassa pikkusiskolle yo-lahjan. Ostettiin Iittalan teema-astiaston turkooseja mukeja ja syviä lautasia. Kaksi kappaletta mukeja, kaksi kappaletta pienempiä syviä lautasia ja kaksi kappaletta isoja syviä lautasia. Ainahan nuo astiat tulee tarpeeseen, kun siskoki muuttaa syksyllä pois vanhempieni luota opiskelemaan. Minua vain harmittaa, koska en itse ole saanut paljoakaan astioita lahjaksi. On pitänyt hankkia itse tai sitten olemme saaneet anopin työpaikan vanhoja, vähän särkyneitä teema-astioita. Iittalan astiat ovat todella kivoja. Sain itse yo-lahjaksi neljä Arabian perhosmukia, jotka olivat tietääkseni vain kesän 2006 sesonkituotteita.

Sain juuri makaronilaatikon uuniin. Pitkästä aikaa tein makaronilaatikkoa. Ei sitä aina jaksa syödä pelkkää makaronia ja jauhelihaa tai kanaa ja riisiä.