Moonis halusi tietää ekasta kerrastani. Olen kyllä siitä maininnut jo hieman blogini alussa, muistaakseni toisessa kirjoituksessa, mutta voinhan kertoa uudestaan, tarkemmin ja paremmin.

Ekan kertani koin Hänen kanssaan ollessani 17-vuotias. Se kerta oli myös Hänen ensimmäinen. Tapasimme toisemme kasvotusten ensimmäistä kertaa perjantaina. Olemme siis tutustuneet toisiimme netin ihmeellisessä maailmassa ja eräänä kesäisenä päivänä päätin matkustaa Hänen luokseen kylään. Olin nähnyt Hänet kyllä kuvissa, mutta en livenä. Perjantaina näimme siis ekaa kertaa ja jo lauantaina harrastimme seksiä. En muista kovinkaan tarkkaan kaikkea tapahtunutta, mutta yritän mahdollisimman tarkkaan kuitenkin kertoa.

Lauantai-iltana menimme nukkumaan Hänen vanhempiensa parisänkyyn. Hänen vanhempansa olivat menneet hienotunteisesti viikonlopuksi mökille, joten en nähnyt heitä silloin ollenkaan. Olimme jo edellisenä yönä nukkuneet samassa sängyssä vierekkäin. Halailimme ja suutelimme. Sitten Hän alkoi ehdotella seksiä. En ensin halunnut ja sanoinkin moneen kertaan, ettei käy päinsä, etten uskalla vielä. Seuraava kertomus on aika noloa Hänen kannaltaan. Hän alkoi painostaa minua, kun huomasi, etten minä ollut kovin suostuvainen. Hän alkoi nyyhkyttää ja kyynelehtiä, pyyteli koko ajan, että harrastettaisiin seksiä, painosti. Lopulta myönnyin. Olen kyllä moneen otteeseen katunut sitä, että annoin Hänen painostaa minua ja suostuin nuin nopeasti seksiin Hänen kanssaan. Enkä ole oikein vieläkään tajunnut sitä, miksi Hänen piti alkaa tuollaisesta asiasta itkemään. Ehkä Hän pelkäsi sitä, että jos Hän ei nyt koe ekaa kertaansa, niin sitten Hän ei koe sitä ikinä.

Hyväiltiin, riisuttiin, ujosteltiin, hyväiltiin vähän lisää ja puettiin kortsu päälle. Itse seksi ei ollut todellakaan mitään kovinkaan upeaa. Ensimmäinen virhe tapahtui siinä, että valitsimme jostain kumman syystä asennoksi koiran, eli mentiin takaapäin. Hän meni sisääni, ei sattunut eikä tullut verta. Rytmi oli ihan päin prinkkalaa. Penis ei meinannut pysyä sisälläni, kaikki meni huonosti. Yhdyntä kesti muistaakseni alle viisi minuuttia, koska hommasta ei yksinkertaisesti tullut mitään ja luovutimme. Seuraava kerta olikin jo aamulla ja se meni hieman paremmin.

Eli ei mikään huima eka kerta.