No niin! Tämä tyttö otti itseään niskasta kiinni ja varasi ajan gynelle! Vihdoin ja viimein hemmetti. Tulihan sitä jahkailtua melkein puoli vuotta.. Nyt on helpottunut ja aika iloinenkin(?) olo. Soitin ajanvaraukseen ja ensin sieltä kuului naisen mekaanista höpötystä ensin suomeksi ja sitten ruotsiksi ja sitten alkoi se ihananhirveä pimputus.. Onneksi sitä pimputusta kesti vain puoli minuuttia, jos sitäkään. Puhelimen toisesta päästä kuului mukava ja lempeä naisen ääni, olo helpottui heti äänen kuullessani! Sain ajan jo torstaiksi. Siis JO torstaiksi. Ajanvaraajatäti laittoi minut myös heti naislääkärille (helpotus). Jos olisin terv.keskukseen varannut aikaa, aikani olisi varmasti ollut vasta kolmen kuukauden päästä jollekin karvaiselle omalääkärimiehelle. Hyi.

Onneksi tämän saa nyt pois päiväjärjestyksestä. Ensi keskiviikon ja torstain välisenä yönä en tosin nuku varmaan ollenkaan. Pillitän hirveässä paniikissa vain ja kärtyän Hänelle, koska Hän pakotti minut hommaamaan pillerit. (Ei nyt ihan pakottanut..) Ja menen punaisin turvonnein silmin lääkärin luo ja pahimmassa tapauksessa pillitän vielä lääkärinkin luona :D Pitää sanoa sitten lääkäritätille, että olen lievästi sanottuna hieman paniikissa.

Muuten. Yksi pieni kysymys olisi tuon gynekäynnin takia, koska olenhan gyneneitsyt! Saako sekstailla päivää/paria päivää ennen gynekäyntiä/papa-kokeen ottoa? Jostain olen kuullut, että pitää olla pari päivää ennen käyntiä ilman.. Hö.

Hei, kiitokset muuten Tiukulle, koska tsemppasi kommentillaan minut soittamaan sen hemmetin gyneajan ;) Kommenttisi auttoi paljon :)