Nyt päästiin taas kunnolla asiaan, viikon tauon jälkeen. Vällyjen välissä on siis tapahtunut! Ei mitää mieltä räjäyttävää kylläkään.

Olin koneella tekemässä koulutehtäviä, kun iski halipula. Hän istui sohvalla ja oli samalla toisella koneella. Kyllä, meillä on kaksi tietokonetta ja ei, emme ole nörttejä. Istuin hajareisin Hänen syliinsä, tahattomasti viekoitellen. Suutelimme, Hän avasi hupparini vetoketjun, otti oman hupparinsa pois, suuteli minua kaulalle. Menimme sängylle ja otimme loput vaatteista pois, pyörimme peiton alla alastomina, härnäsimme toisiamme, koskettelimme toisen alastonta vartaloa, Hän suuteli rintojani. Ensimmäiset työnnöt tuntuivat jumalaisilta. Pitkästä aikaa sai jotain ihanaa, upeaa sisäänsä. Sain O:n aika pian. Olisin saanut toisenkin kerran, mutta Hän ehti tulla ensin. Loppui kesken osaltani. Inhottavaa seksin jälkeen, kun toinen puhisee onnessaan, että olipas mahtavaa, kun itsestä ei tuntunut ihan niin hyvältä.

On nälkä. Yritän laihduttaa ja välttää iltasyömistä. Olen karkki- ja grilliruokalakossa. Viimeksi söin karkkia kylläkin eilen, mutta ihan pari vain.. Tänään meinasin kaupasta raahata kotiin irtokarkkeja, mutta onneksi Hän veti minut pois karkkihyllyjen luota. Pitääkin olla tämmöinen herkkuperso. Grilliruokaa olen syönyt viimeksi ehkä pari viikkoa sitten. Tosin viime sunnuntaina söimme pizzaa, mutta sehän nyt on ihan eri asia kuin grilliruoka. Onhan? Viimeksi laihdutin viime kevään ja sainkin pudotettua noin viisi kiloa pois. Pillereitten aloittamisen jälkeen olen lihonut yli viisi kiloa. Kauheaa. Neljässä kuukaudessa viisi kiloa! Inhoan nykyistä ulkomuotoani. Tuntuu, ettei kaapista löydy mitään päällepantavaa enää. Jenkkakahvat pursuaa joka suuntaan. Ällöttävää. Toivotaan, että itsekuri pitää.

Päivän saldo: 1 kerta.