Nimittäin laihtuminen! Katselin tässä viime kesän valokuvia ja huomasin, että olen todellakin lihonut. Leuan alle on ilmestynyt suurempi kaksoisleuka. Vatsanseutu on kasvanut ja jenkkakahvat näkyy jo ihan selvästi! Kaikki viimekesäiset vaatteet menee kuitenkin vielä onneksi päälle.

Nyt minä olen tehnyt jonkinlaisen alustavan suunnitelman. Merkkaan blogiin aina joka päivä omat syömiset kaloreineen ja liikkumiset. Niin kuin tein viime kesänäkin ja se auttoi! Harmi, kun sain töitä tuosta ihan läheltä. Matkaa on suurinpiirtein 200m. Viime kesänä joutui polkemaan 10km per päivä töihin, mutta nyt on lähdettävä ihan omalla ajalla. Mikään ei pakota pyöräilemään. Onneksi töitä on vain 6h per päivä, joten omaa aikaakin jää paljon. Eilen söin tämän kesän viimeisen kebabin. Ei se kyllä edes kokonainen kebab ollut, vaan söin Hänen annoksestaan vähäsen. Kotijumppa pitää ottaa uudelleen käyttöön nyt. Vatsalihaksia, peppulihaksia, jalkalihaksia jne. Kyllä tämä tästä.

Menkat eivät ole vieläkään alkaneet enkä siis ole voinut pillereitä uudelleen aloittaa. Minä jotenkin arvasin tämän. Menkat olivat ennen pillereitä todella epäsäännölliset. Toivottavasti pian alkaisivat, ettei tarvitse kortsuja alkaa taas ostamaan. Kuukauden aikana olemme harrastaneet petipuuhia viisi kertaa. Helppo laskea, koska olemme käyttäneet vain yhden kortsupaketin. Ihan hyviä seksikokemuksia ovat kyllä olleet. Tuntunut oikeastaan tavallista paremmalta.. En oikein tiedä miksi.

Mutta kohta pitänee lähteä vanhempien luo. Huomennahan on äitienpäivä. Niin, ja kakkupäivä.. Pitää yrittää hillitä itseni ja ottaa vain yhden palan kakkua. Yleensä otan ainakin kolme palaa.

Kirjoittelemisiin!