Vappu meni päin peetä. Kerrompas ihan alusta asti.

Hän oli eilisen illan vanhempiensa luona enkä saanut Häneen yhteyttä ollenkaan puhelimella. Kuuden aikaan minulla oli vielä mukava vappufiilis ja sellainen olo, että tänään mennään baariin juhlimaan! Yritin soittaa Hänelle varmaan kymmenen kertaa eikä kukaan vastannut. Olisin halunnut tietää, monelta herra kotiutuu, että moneltakohan minun pitäisi olla valmiina. Hän tuli sitten kahdeksan aikoihin ja sanoi heti, että puolen tunnin päästä on oltava valmis. Tuon kommentin jälkeen hormonihirviö palasi itkuraivarin kanssa. Itkin ja raivosin varmaan puoli tuntia, kun Hänestä ei koskaan mitään kuulu ja Häntä ei saa koskaan kiinni, silloin kun pitäisi saada ja sitten Hän tulee käskyttämään minua ja plaaplaa. Onneksi sain kuitenkin koottua itseni, kiitos Hänen.

Menin itkuraivarin jälkeen etsimään itselleni vaatteita. Päätin laittaa farkkuminarin ja sen kanssa legginsit. Käänsin vaatekaapin nurinpäin, kaadoin likapyykkikorin vessan lattialle, etsin vaatekaapin uudelleen. Etsin varmaan 15min legginsejä eikä niitä löytynyt mistään! Istuin lopulta lattialle ja vedin taas ihanat itkut siinä. Mihin hemmettiin voi kadota legginsit 35 neliön asunnosta? Eilen illalla tuo asia tuntui vielä niin vakavalta, nyt se lähinnä naurattaa ja nolottaa :D Legginsi-itkujen jälkeen sain jotkut ryysyt päälleni ja meikkasin naamani baarikuntoon. Aloin sitten avaamaan hiuksiani pikkunutturoista. Minä en koskaan onnistu saamaan hienoja kiharoita tuollaisista pikkunutturoista. Enkä onnistunut nytkään. Hiukset sojotti sinne sun tänne, ihan vääriin suuntiin. Taas meinasi kyynelvirta avautua, mutta sain onneksi itseni koottua. Sain onneksi hiukset jotenkin asettumaan litralla hiuslakkaa.

Täytyy sanoa, että tuo kaikki vaiva, itkuraivarit ja hiustenlaitto, oli ihan turhaa! Ajelimme kaupungilla noin kaksi tuntia. Minulla oli teinisekoitukset pullossa mukana, mutta ei oikein huvittanut juoda. Kahdentoista jälkeen meitä molempia alkoi väsyttää ihan hirveästi. Ennen yhtä olimmekin kotona unten mailla.

Olipas sangen riehakas vappu :D